Investera i en laddstolpe

En laddstolpe är bra om man har en elbil eller en hybrid. Det för att kunna ladda upp den på ett bra sätt. Det är inte fel då att ha en ECO one laddstolpe. Det blir allt mer vanligt med elbilar och det är bra för vår miljö. Dock är det kanske för få laddstolpar runt om i landet. Om det är så att du vill vara med och göra skillnad, så kan det vara bra att sätta upp en laddstolpe. Du kan dessutom söka bidrag för detta, om ni är ett företag, organisation, kommun eller förening.

Det kostar en del att sätta upp laddstolpar, men med ett bidrag så får ni hjälp med halva den kostnaden. Så är det så att ni ändå tänker satsa på en laddstolpe eller flera, så är det inte fel att få bidrag för detta, eller hur?

Hos Eldon Installation hittar ni laddstolpar samt kan läsa mer om detta bidrag.

Satsa på flera laddstolpar

Är det så att ni är ett företag, en organisation, kommun eller förening som vill att era anställda eller medlemmar ska ha tillgång till en laddstolpe, så är det bra att själv satsa på att installera en. Det går även att installera publika laddstationer så att de kan vara tillgängliga för allmänheten. Om man ska kunna få ut det mesta av att ha en elbil, är det bra att kunna ladda upp den på flera platser i Sverige. Med en laddstation eller laddstolpe hos er, så kan det göra stor skillnad. Dessa stolpar med laddning är till för elbilar och hybridbilar som laddar batteriet via elnätet. Om det är så att ni vill läsa mer om ECO one laddstolpe eller hur man gör för att söka stöd/bidrag från Klimatklivet, så går det bra att göra det på hemsidan som Eldon Installation har.