Flyttfirma i Malmö som utför din flyttstädning med topp resultat

Om du inte har tid att själv genomföra flyttstädningen av din bostad eller behöver hjälp med att flytta kan du kontakta flyttfirman Primero i Malmö​​ och därigenom begära en offert för arbetet. Du kan lugnt anlita detta företag som erbjuder dig flytthjälp i Malmö till ett humant pris. Detta gör att du istället kan fokusera på att flytta in i din nya bostad i lugn och ro.

Denna typ av städning är en totalgenomgång av din bostad. Företaget använder alltid miljövänliga städprodukter och arbetet utförs miljöanpassat. När de har slutfört flyttstädningen får du som kund en checklista som tydligt talar om vilka utrymmen som har städats i bostaden. Du får alltid en garanti på utförd flyttstädning vilket garanterar att den nya bostadsinnehavaren skall bli helt nöjd. Eventuella synpunkter på städningen åtgärdas genast. Flyttfirman erbjuder en nöjd-kund-garanti på din flytthjälp i Malmö och rättar till eventuella fel i städningen gratis inom 7 dagar från städdatumet.

Att tänka på när du anlitar flytthjälp i Malmöområdet.

Det kan vara värt mycket att anlita Flyttfirman Primero i Malmö för att få lägenheten städad och för att få bohaget flyttat. Denna flyttfirma erbjuder utlåning av flyttkartonger när man anlitar dem. I dessa fall är det rekommendabelt att använda dessa kartonger, så att försäkringen täcker om olyckan skulle vara framme.
Denna flyttfirma är kontrollerad och har samtliga tillstånd som erfordras samt täcks av försäkringar. Du får alltid ett skriftligt intyg på detta och ett kvitto på utförd flyttning. Denna flyttfirma har seriösa och erfarna arbetare så att du ska få den bästa servicen när du vill ha hjälp med din flytt. Vill du vara extra bekväm, kan du be flyttfirman att packa allt ditt bohag åt dig. Då får du en fackmannamässig packning som täcks av flyttfirmans försäkring.