Åk på skidresa till St. Anton i Österrike

St. Anton har ett stort skidområde och en underbar terräng för alla förmågor, storslagen natur och en utväg som erbjuder både utmärkt boende och bra afterski. The St. Antons skidområde är stort med superb skidåkning för nybörjare och proffs, St. Anton och de närliggande byarna St. Christoph, Lech och Zürs gör alla att erfarna skidåkare kan frossa i de många utmaningar skidbackarna erbjuder.

Den kosmopolitiska atmosfären i denna berömda by ser också till att det finns massor av aktiviteter utanför pisten med en mängd livliga barer, bra restauranger och shoppingmöjligheter. Allt för att du ska trivas så bra som möjligt under din skidresa till Österrike.

Gör det bästa av din skidsemester till Österrike

St. Anton erbjuder allt du kan tänka dig av en fullfjädrad skidort med händelserikt nattliv i österrikiska Alperna, samt ett brett utbud av restauranger, butiker och boende. Ditt val av platser att bo i St. Anton är obegränsat och omfattar alla typer av kvalitetshotell till billiga och trevliga lägenheter, och ett bra och stort urval med olika stugor.

• Många hotell i Österrike är familjeägda och erbjuder personlig service. Du hittar förvånansvärt bra faciliteter till rimliga priser, särskilt i mindre orter.

• Gå till bastun efter pister för att värma upp och slappna av i trötta muskler, samt fina middagar anses lika viktig som själva skidåkningen.

• Boka boende så långt i förväg som möjligt. Antalet bäddar i de flesta orter är begränsad, och ju senare du bokar desto mindre sannolikt är det att du hitta bra värde.

• Boende i några billiga paket är eventuellt inte belägna i de främsta skidorterna, men i en närliggande stad som du måste ansluta med buss.

• Gästhus kan förse dig med traditionell mat, men det är lätt att hitta en kebab eller pizza/italiensk restaurang.